PRO MINIMALIZACI CHYB PŘI PŘEPISU, JSME PŘIPRAVILI 

PRO FIRMY OBJEDNÁVKOVÝ FORMULÁŘ

 
 
 
 
JÍDELNÍČKY
   
 
 
 
 

18.11. PONDĚLÍ     Polévka A) Celerový krém

                                              B) Jarní vývar se zeleninou s těstovinou


Menu č. 1 Nudle s mákem, cukrem, máslem

Menu č. 2   Hamburská kýta, houskový knedlík

Menu č. 3 Frankfurtská pečeně, rýže

Menu č. 4 Zapečená brokolice se šunkou, sýrem a těstovinami


19.11. ÚTERÝ          Polévka    A) Rajská s rýží

                                                 B) Kuřecí vývar s vaječnou sedlinou


Menu č.1 Opečená klobása, hrachová kaše, cibulka, okurka

Menu č.2 Hovězí na houbách, rýže

Menu č.3 Halušky s uzeným masem a zelím

Menu č.4 Krkovice na rozmarýnu zapečená s bramborami a smetanou, okurka


20.11. STŘEDA         Polévka A) Kapustová

                                                B) Hovězí vývar s rýží

                    

Menu č.1 Plněné kynuté knedlíky ovocnou náplní, cukr, skořice, máslo

Menu č.2 Hovězí v šípkové omáčce, houskový knedlík

Menu č.3 Pikantní masová směs, bramboráky

Menu č.4 Špagety se slaninou, smetanou a sýrem, alá carbonara


21.11. ČTVRTEK     Polévka A) Čočková s párkem

                                              B) Hovězí s játrovou rýží

 

Menu č.1 Čtvrtka pečeného kuřete, bramborová kaše, okurka, máslo

Menu č.2 Jitrnice, zelí, brambor

Menu č.3 Masové koule v rajské omáčce, houskový knedlík

Menu č.4 Kuře na paprice, těstoviny


22.11. PÁTEK     Polévka A) Babiččina kapustnica

                                          B) Uzená s kroupami

 

Menu č.1 Kuřecí steak s hermelínem a brusinkami, vařený brambor

Menu č.2 Smažená vinná klobása, bramborový salát

Menu č.3 Dukátové buchtičky se šodó krémem

Menu č.4 Kuřecí roláda, bramborová kaše