PRO MINIMALIZACI CHYB PŘI PŘEPISU, JSME PŘIPRAVILI 

PRO FIRMY OBJEDNÁVKOVÝ FORMULÁŘ

 
 
 
JÍDELNÍČKY
 
 
 
 

 

 

18.9. STŘEDA         Polévka A) Krkonošské kyselo

                                               B) Česnečka

                   

Menu č.1 Zapečené milánské špagety s mletým masem a sýrem

Menu č.2 Hovězí na houbách, houskový knedlík

Menu č.3 Pečená sekaná, bramborová kaše, okurka, máslo

Menu č.4 Pikantní masová směs, rýže

 

19.9. ČTVRTEK     Polévka A) Dršťková

                                             B) Hovězí s játrovou rýží

 

Menu č.1 Zapečené těstoviny s kuřecím masem, špenátem a mozzarellou

Menu č.2 Cmunda po kaplicku /uzené, zelí, bramboráčky/

Menu č.3 Kuřecí kapsa s nivou, petrželové brambory

Menu č.4 Pštrosí vejce, bramborová kaše, okurka, máslo

 

20.9. PÁTEK     Polévka A) Kulajda

                                         B) Ovarová s kroupami

 

Menu č.1 Těstovinový salát se zeleninou, jogurtem a kuřecím masem

Menu č.2 Hovězí v koprové omáčce, houskový knedlík

Menu č.3 Penne s kuřecím masem v sýrové omáčce

Menu č.4 Čtvrtka pečeného kuřete, bramborová kaše, máslo, okurka

 

23.9. PONDĚLÍ     Polévka A) Mrkvová s bramborem

                                            B) Hovězí s krupicí

 

Menu č. 1 Katův šleh, rýže /pikantní/

Menu č. 2 Kuřecí roláda, bramborová kaše

Menu č. 3 Segedínský guláš, houskový knedlík

Menu č. 4 Čínské nudle se zeleninou a kuřecím masem

 

24.9. ÚTERÝ          Polévka    A) Bramborová jemná

                                               B) Kuřecí vývar se zeleninou a vejcem

 

Menu č.1 Plněný paprikový lusk v rajské omáčce, kolínka

Menu č.2 Cikánský kotlet, rýže /pikantní/

Menu č.3 Výpečky, špenát, špalíčky

Menu č.4 Kuřecí prsa plněná anglickou slaninou a sýrem, bramborová kaše

 

25.9. STŘEDA         Polévka A) Cibulová

                                               B) Uzená s rýží

                   

Menu č.1 Bramborové šišky s mákem, cukrem, máslem

Menu č.2 Mexický hovězí guláš, těstoviny /pikantní/

Menu č.3 Koprová omáčka s vejci, houskový knedlík

Menu č.4 Kuřecí prso na žampionech, rýže

 

26.9. ČTVRTEK     Polévka A) Frankfurtská

                                             B) Hovězí vývar s játrovou zavářkou

 

Menu č.1 Čevabčiči, brambor, cibule, hořčice

Menu č.2 Plněné tvarohové ovocné knedlíky, cukr, máslo, strouhaný tvaroh

Menu č.3 Zapečená kotleta s bramborem a šlehačkou, okurka

Menu č.4 Uzené, hrachová kaše, cibulka, okurka

 

27.9. PÁTEK     Polévka A) Hrachová s párkem

                                         B) Slepičí s nudlemi

 

Menu č.1 Opečený párek na ježka, bramborová kaše, okurka, máslo

Menu č.2 4ks Bavorské vdolky

Menu č.3 Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí, cibulka

Menu č.4 Jitrnicový prejt, zelí, brambor