PRO MINIMALIZACI CHYB PŘI PŘEPISU, JSME PŘIPRAVILI 

PRO FIRMY OBJEDNÁVKOVÝ FORMULÁŘ

 
 
 
JÍDELNÍČKY
 
 
 

 

 

22.7. PONDĚLÍ     Polévka A) Dršťková

                                                B) Česnečka

 

Menu č. 1 Květákový mozeček, vařený brambor, máslo

Menu č. 2   Kuřecí roláda, bramborová kaše

Menu č. 3 Pivní vepřový guláš, houskový knedlík

Menu č. 4 Slepice na smetaně, těstoviny

 

23.7. ÚTERÝ          Polévka   A) Kulajda

                                              B) Kuřecí vývar se zeleninou a vejcem

 

Menu č.1 Mexické fazole s klobásou, pečivo /pikantní/

Menu č.2 Kuřecí steak s hermelínem a brusinkami, brambor

Menu č.3 Výpečky, bramborový knedlík, špenát

Menu č.4 Vepřová roláda, bramborová kaše

 

24.7. STŘEDA         Polévka A) Bramborová jemná

                                              B) Hovězí vývar s játrovou zavářkou

                   

Menu č.1 Uzené ve švestkové omáčce, špalíčky

Menu č.2 Krůtí řízek, bramborový salát

Menu č.3 Chilli con carne, rýže

Menu č.4 Segedínský guláš, houskový knedlík

 

25.7. ČTVRTEK     Polévka A) Boršč

                                                   B) Uzená s rýží

 

Menu č.1 Kung Pao, kuskus

Menu č.2 Štěpánská hovězí pečeně, rýže

Menu č.3 Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurka, máslo

Menu č.4 Zeleninové lečo s párkem, vařený brambor, máslo

 

26.7. PÁTEK     Polévka A) Hrachová s párkem

                                             B) Slepičí s nudlemi

 

Menu č.1 Katův šleh, rýže /pikantní/

Menu č.2 Hovězí v rajské omáčce, houskový knedlík

Menu č.3 Plněné tvarohové ovocné knedlíky, cukr, máslo, strouhaný tvaroh

Menu č.4 Šunkafleky s uzeným masem, okurka