PRO MINIMALIZACI CHYB PŘI PŘEPISU, JSME PŘIPRAVILI 

PRO FIRMY OBJEDNÁVKOVÝ FORMULÁŘ

 
 
 
JÍDELNÍČKY
 
 
 
 
 

 

22.5. STŘEDA         Polévka   A) Pórková

                                                B) Hovězí s játrovou zavářkou

                   

Menu č.1 Štěpánská hovězí pečeně, rýže

Menu č.2 Gnocchi s kuřecím masem, listovým špenátem a smetanou

Menu č.3 Kuřecí steak na slanině a fazolkách, vařený brambor

Menu č.4 Játra na slanině, houskový knedlík

 

23.5. ČTVRTEK     Polévka A) Brokolicová

                                              B) Hovězí vývar s rýží

 

Menu č.1 Kuřecí nudličky na kari a ananasem, kuskus

Menu č.2 Francouzské brambory s uzeným masem, okurka

Menu č.3 Frankfurtská pečeně, rýže

Menu č.4 Halušky s uzeným masem a zelím

 

24.5. PÁTEK     Polévka A) Hráškový krém

                                         B) Uzená s kroupami

 

Menu č.1 Maďarský hovězí guláš, houskový knedlík /pikantní/

Menu č.2 Holandský řízek, bramborová kaše, okurka, máslo

Menu č.3 Dukátové buchtičky se šodó krémem

Menu č.4 Kuřecí grilovaný plátek se šunkou a sýrem, petrželové brambory, tatarka

 

27.5. PONDĚLÍ Polévka A) Špenátová

                                        B) Česnečka s bramborem

 

Menu č. 1 Opečený párek, čočka na kyselo, sázené vejce, cibulka

Menu č. 2   Hovězí znojemská pečeně, rýže 

Menu č. 3 Zabíjačkový guláš, houskový knedlík

Menu č. 4 5ks Lívance s ovocným přelivem

 

28.5. ÚTERÝ          Polévka     A) Zeleninová

                                                B) Hovězí vývar s vejcem

 

Menu č.1 Hovězí guláš na červeném víně, těstoviny

Menu č.2 Smažená vinná klobása, bramborový salát

Menu č.3 Kuřecí steak s kozím sýrem, petrželové brambory

Menu č.4 Kuřecí kapsa s nivou, bramborová kaše

 

29.5. STŘEDA         Polévka   A) Krém z červené čočky

                                                B) Hovězí s masovou zavářkou

                   

Menu č.1 Gnocchi s kuřecím masem, liškami a smetanou

Menu č.2 Moravský vrabec, zelí, houskový knedlík

Menu č.3 Kuřecí plátek s broskví a sýrem, brambor, tatarka

Menu č.4 Uzené, bramborový knedlík, špenát

 

30.5. ČTVRTEK     Polévka A  Babiččina kapustnica

                                              B) Uzená s rýží

 

Menu č.1 Pečené kuře alá kachna, červené zelí, bramborový knedlík

Menu č.2 Krůtí roláda, bramborová kaše

Menu č.3 Alpský kynutý knedlík plněný povidly, vanilkový krém, mák

Menu č.4 Vepřové ražniči, brambor, cibule, hořčice

 

31.5. PÁTEK     Polévka A) Čočková s párkem

                                          B) Kuřecí vývar s bulgurem

 

Menu č.1 Vepřové nudličky na koření gyros se zeleninou, brambor, tzatziky

Menu č.2 Hovězí v šípkové omáčce, houskový knedlík

Menu č.3 Nudle s mákem, cukrem, máslem

Menu č.4 Krkovice na rozmarýnu zapečená s bramborami a smetanou, okurka